Ütésálló telefonok széles választéka vár!

Szerző moblog 2019-01-10 0 Hozzászólás

Mikor érdemes ütésálló telefonban gondolkodnod?

Alapvetően mindenkivel előfordulhat, hogy néha leejti a telefonját. Hiába igyekszel vigyázni telefonodra, ez akkor is előfordulhat Veled egy óvatlan pillanatban. Mivel egyre kifinomultabb technológiát használnak a telefonok, amik gyakorlatilag ma már számítógépek is egyben, emiatt nagyon érzékenyek is.

Elég pár méterről leejtened a mobilt és lehet, hogy többet be sem tudod kapcsolni. A szervizelés sok esetben drágább is lehet, mint egy új készülék megvásárlása.  Azonban kisebb balesetek ellenére mobilod továbbra is működőképes marad, ha ütésálló telefonban gondolkodsz. Ezekről általánosságban elmondható, hogy közép- és felsőkategóriás tudással vannak felvértezve.

Természetesen vannak olyan modellek is, melyeket kifejezetten csupán a leesés következtében bekövetkezett kár ellen nyújtanak védelmet. A fejlettebb kategóriájú telefonok azonban IP68-as szabvánnyal egyaránt rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a nagyobb ütődés, hanem a por és a víz ellen is megóvják a készülékedet.

Érdemes ebben is gondolkodnod, ha biztosra akarsz menni. Ütésálló telefont vegyél továbbá, ha kimondottan sokat sportolsz, és akár extrém változatokat sem veted meg ezen a téren. Ilyenkor ugyanis az egyik legfontosabb lehet a telefonod tekintetében az, hogy ellenáll a rázkódásoknak és ütésnek.

Nézd át kínálatunkat ebben a kategóriában. A konkrét leírásokat az adott készülékre klikkelve megtalálod. Ha ezen felül bármi kérdésed lenne, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön. Várjuk megrendelésedet, megkeresésedet!