Dual SIM telefonok

Szerző moblog 2019-01-10 0 Hozzászólás

Manapság nemcsak, hogy telefon nélkül nehéz létezni, de egyre több esetben két mobilra is szükségünk van. Példának okáért lehet egy céges és egy magán vonalunk. Az ilyen esetekre két megoldás kínálkozik. Az egyik az, hogy két telefonban gondolkodunk.

Ezt elég macera mindig, mindenhova magunkkal vinni, ráadásul, akkor mind a kettőt folyton töltenünk kell satöbbi. A másik megoldás kézenfekvőbb, amikor dual SIM telefonban gondolkodunk.

Ez azért hasznos, mert így két SIM kártyát tudsz egy mobilban elhelyezni és ide-oda váltani tudunk a SIM-ek között. Azt azonban fontos figyelembe venni, hogy egyes készülékeknél a memória kártyát is ugyanebbe a nyílásba kell elhelyezni, így ebben az esetben végig kell gondolni, hogy melyiket akarod használni folyamatosan.

Persze dual SIM és egyéb telefon esetén nem feltétlen van szükség memória bővítésre, hiszen maga a készülék is rendelkezik memóriával, így ha megfelelő méretű háttértárban gondolkodsz, akkor ezt a problémát is át lehet könnyedén hidalni.

Kínálatunkban természetesen nemcsak dual SIM telefon, hanem egyéb más mobilok is elérhetőek.

Ha már pontosan tudod, hogy milyen modellt keresel, akkor használd egyszerű keresőnket. Ezen kívül a részletes keresőnkkel rá tudsz keresni a kijelző és belső memória, csatlakozó méretére, színre egyaránt. Üzletünket pedig személyesen Budapesten a Soroksári úton tudod elérni. 

Keresgélj kedvedre kínálatunkban és lépj velünk kapcsolatba telefonon vagy e-mailen, ha bővebb információra van szükséged. Várjuk megkeresésedet!

Címkék: Dual SIM telefonok