Fitnesz karpánt - kardió újragondolva

Szerző moblog 2018-10-29 0 Hozzászólás Mobiltelefonos.hu webáruház blog,

Ha olvastad az edzők bibliáját, azaz a Primitív Őserőt Marty Gallaghertől, akkor Te is tudod, hogy a fitnesz karpánt az egyetlen kütyü, amire tényleg szükséged van egy edzés során, ha zsírt akarsz égetni.

 

Mivel ma már hirtelen mindenki személyi edző lett, így elég nehéz eligazodni a marketingesek által oly előszeretettel reklámozott fölösleges kiegészítők között, hiszen nem tudhatod, hogy melyikre van tényleg szükséged és melyik csak valami idiótaság egy aktuális celebtől.

 

Aki nem sportol versenyszerűen, annak elég néhány súly, egy szőnyeg és egy fitnesz karpánt, amivel mérni tudja, hogy milyen eredményeket ért el az adott edzésen. Mivel tudjuk, hogy a kardió nemcsak azt jelenti, hogy futkározol órákon át, ugyanabban a tempóban, hanem azt, hogy mennyire gyorsan tudod felvinni egy olyan szintre a pulzusodat, ahol a szervezet már eredményesen kezd el kalóriát égetni.

 

Persze csak akkor fogsz hosszútávon megszabadulni a zsírpárnákról, ha leszoksz a reggeliről, és a napi fő étkezésedet lehetőleg a nap végén, egyben eszed meg. Így amikor kardiózol, nem a reggelidet fogod elégetni, hanem a nem kívánt zsírt a testedről.

 

A fitnesz karpánt pedig ebben lesz a segítségedre, hiszen számolja a pulzusodat, méri az elégetett kalóriákat, futás közben a lépéseidet is összeadja, de persze a gyorsulást, illetve a magasságot is le tudja mérni egy ilyen kis okos kütyü.

 

Sokan jönnek rá egy fitnesz karpántos edzés után, hogy 3 órát voltak a konditeremben, de alig égettek többet 500 kalóriánál. Hát igen, a technológia halad, ideje az embernek is vele tartania.

Címkék: Fitnesz karpánt