Hagyományos telefon - hogy legyen egy B-terv

Szerző moblog 2018-10-29 0 Hozzászólás Mobiltelefonos.hu webáruház blog,

Igen, mi is imádjuk az okostelefonjainkat, mert bennük van az egész világ, és még sok helyet sem foglalnak. Viszont mivel kényelmesen elférnek a farzsebünkben, így az akksijuk is igen picike. Nem bánnánk sokan, ha kicsit nagyobbak lennének azért, hogy ne csak egy-fél napig bírják a kiképzést, hanem legalább 2-3 napig megússzuk töltés nélkül.

 

Ezért van nálunk hagyományos telefon is.

 

Ha okos otthonod van, Te is tudod, hogy nem valami kellemes úgy hazaérned, hogy lemerült a telefonod és nincs nálad az ajtónyitó kis bilétád vagy kártyád.. Persze ez még nem a világvége, de azért ha vészhelyzet van, s pillanatok alatt lemerül a telefonod, az nem valami jó dolog.

 

Ezért sokan csinálják azt, hogy vesznek egy hagyományos telefont is, hogy elkerüljék ezeket a malőröket. Egy fontos üzletember nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy ne nézzen rá a hívásaira, amikor épp egy jó üzletet akar kötni.

 

Szerencsére léteznek már olyan hagyományos telefonok, melyek dual SIM-kártyával rendelkeznek, így egyaránt biztonságban tudhatod szeretteidet és a céges dolgaidat. S ami a legjobb: nem kell félned az akksi miatt, mert a legtöbb hagyományos mobiltelefon akksija legalább egy hétig bírja. Persze csak akkor, ha nem beszélsz rajta egész nap.

 

Ne bízd a véletlenre, szerezz be Te is egy hagyományos mobilt, hogy mindig kéznél legyen a kommunikáció.

 

Mobiltelefonos.hu webáruházunkban többek között Nokia, Alcatel és Caterpillar hagyományos mobiltelefon modellek között tudsz válogatni. Vess egy pillantást aktuális kínálatunkra itt!