Nagymama telefonok

Szerző moblog 2019-01-10 0 Hozzászólás

Ahogyan a régi szép időkben, ma is vannak olyan egyszerű mobilok, amikkel csak telefonálni és sms-t küldeni van lehetőség. Nincsen például androidos operációs rendszer a háttérben, mely kifejlesztésébe 2005-ben fogtak hozzá.

Ezek között a modellek között vannak kimondottan nagymama telefonok, melyek nagy kijelzővel rendelkeznek. Ez azért fontos, mert így szemüveg nélkül is könnyedén tudja használni az idősebb szülő vagy nagyszülő ezeket.

A nagymama telefonok menürendszere is egyszerű, nem igényel különösebb tudást.

Ez amiatt jó, hogy így nem veszünk el a részletekben, mikor használjuk és gyorsan szükség van például egy telefonszámra. Emellett vannak olyan nagymama telefonok, amik rendelkeznek a készülék hátulján egy S.O.S. gombbal egyaránt. Ha ezt benyomjuk, akkor automatikusan a megadott sorrendben végig hívja azokat a számokat, amiket előtte beprogramoztunk. Baj esetén ez akár életmentő is lehet.

Ha példának okáért elesik a nagyi, és nem tud felállni. Fontos abba is belegondolnunk, hogy ha hirtelen például leesik a vérnyomása megszédül és megijed, akkor más tudatállapotba kerül és nem biztos, hogy fog tudni bajlódni egy bonyolult rendszerű telefonnal. Előzzük meg a problémát és vegyünk olyan telefont a számára, ami pont neki való.

Természetesen nemcsak nagymamák, nagypapák használhatják ezeket a készülékeket, hanem azok is, akik nagy nyomógombbal rendelkező egyszerű telefonra vágynak, ami stabilan működik, nem függ az újabb frissítésektől satöbbi.

Válaszd ki a megfelelő mobilt és rendeld meg nálunk, hogy minél hamarabb kiküldhessük Neked.

Címkék: Nagymama telefonok