Porálló telefon - rögtön egy gonddal kevesebb

Szerző moblog 2018-10-29 0 Hozzászólás Mobiltelefonos.hu webáruház blog,

Neked is eleged van már abból, hogy folyton tisztíttatni kell vinned az okostelefonodat, mert a régóta felhalmozódott por miatt az alkatrészek már nem úgy működnek, ahogy kellene? Ideje egy olyan modellre váltanod, amely nem engedi be a kívülről érkező szennyeződéseket: egy porálló telefonra!

 

Egyes okostelefonok alapból porállóak, viszont a régebbi modellek között alig találunk olyanokat, amelyek biztonságosan kibírnának egy napot egy kültéri építkezésen. Oda pedig azért nem mindegy, hogy milyen telefont visz ki az ember.

 

Mobiltelefonos.hu webáruházunkban az Ulefone készülékek az egyik legjobb porálló telefonok, s ami a legjobb az az, hogy egyaránt kapható belőlük alacsony-, közép- és felsőkategóriás modell is. Amennyiben egy telefon megkapja az IP68 minősítést, az azt jelenti, hogy a szerkezet fokozottan porálló és 1-0,5 méteres mély vízben pedig akár egy órán át is vízálló.

 

Az Ulefone készülékek között találkozhatsz klasszikus smartphone típusú modellekkel, például az S sorozat, illetve kicsit robosztusabb, markánsabb verziókkal, mint az Armor 2 sorozat. Te tudod eldönteni, hogy milyen extra tulajdonságokra lesz szükséged az új telelefonodban, így ki tudod választani, hogy ütésálló is legyen, de csinos, legyen inkább egy kicsit katonás stílusú, végülis mindegy, mert az ár-érték arány ezeknél a porálló telefonoknál nagyon kedvező.

 

Itt tudod megnézni a legtöbb porálló telefonunkat, s ne felejtsd el elolvasni a termékoldalon a Műszaki Paraméterek mellett az Ismertetőt is, hogy minden fontos infót megtudj a mobilról.

Címkék: Porálló telefon