Ó, a dual SIM telefon.. - régebben álmodni sem mertünk volna róla

Szerző moblog 2018-10-29 0 Hozzászólás Mobiltelefonos.hu webáruház blog,

Nem kell ahhoz menő üzletembernek lennünk, hogy két telefonra legyen szükségünk, hiszen ha sokat ingázunk két vagy több ország között, illetve ha van egy céges és egy magán telefonunk is, akkor már elég sok gondot tud okozni az, hogy most egyik telefonon ezeket a fájlokat tartjuk, a másikon ezek vannak, és akkor végülis hol van az a doksi, amit holnapra kell leadnunk a főnöknek?

 

Igen, ismerős. Pláne az okostelefonok világában, amikor a legtöbb kommunikáció cseten vagy e-mailben történik. Elég frusztráló tud lenni az, amikor egyszerre két telefont kell kezelnünk, emiatt sokkal egyszerűbb, ha dual SIM telefonra váltunk, ami azt jelenti, hogy a telefonban egyszerre lehet két SIM-kártya is.

 

Sőt, azt is jelenti, hogy a két SIM-kártya két külön részre osztja bizonyos szinten a telefont, így mindig tudni fogod, hogy melyik fájlok tartoznak a céges részhez, s melyek a privát részhez. Különféle színsémák és jelölőrendszerek segítségével egyértelműen és átláthatóan tudod majd kezelni a fájlokat a mobilodon anélkül, hogy folyton váltogatni kelljen őket.

 

S persze ki sem kell kapcsolnod, ha váltani szeretnél a privát vagy a céges részre, hiszen néhány gombnyomással pontosan azon a fájlon vagy, amit kerestél. Nem fognak többet rejtélyesen eltűnni a prezentációid, és amiatt sem kell aggódnod, hogy a kedvesedről készített képet véletlenül rossz mappába mentenéd el.

 

Ugye mennyivel kényelmesebb egy dual SIM telefon?

 

Itt tudod megnézni a jelenleg elérhető dual SIM telefonjaink kínálatát.

Címkék: Dual SIM telefon