A fitnesz órák a legjobb motivációs trénerek

Szerző moblog 2019-02-13 0 Hozzászólás

Szeretnél egy kis figyelmességet a mindennapokban? Ha valaki jelezné számodra, hogy ideje testmozgást végezned és számolná helyetted az elégetett kalóriákat? Ennél még sokkal többre is képesek a fitnesz órák vagy csuklópántok, amelyek folyamatosan monitorozzák pulzusodat. A profi sportolók körében elengedhetetlen, hogy nyomon kövessék és megfigyeljék saját teljesítményüket minden edzés során.

A fitnesz órák Bluethooth révén kapcsolódnak Android vagy iOS okostelefonodhoz, tabletedhez. Már a legegyszerűbbek is rendelkeznek alvásfigyelő, lépésszámláló, kalóriaszámláló, valamint időmérő funkcióval. A különböző mérési funkciók mellett pedig, bejövő hívásjelzésre is képesek és üzenetértesítéseket jelenítenek meg számodra. A fitnesz karpántokat vagy órákat sportóraként is viselheted, mert nemcsak esztétikusak, de ütés-, víz- és porálló külsővel látják el ezeket.

A gyerekek nagy kedvencei a színes és kedves MyKi Touch órák, amelyeket örömmel viselnek. A gyerekórák szintén rendelkeznek gyorsulás- és mozgásmérő funkcióval, a szülők megelégedettségére pedig GPS modul segíti gyermekük helymeghatározását. A felsőbb kategóriás okosórákba számtalan mérési funkció van beépítve és a lépések számlálásán kívül, másfajta testmozgás megfigyelésére is képesek, mint például futás, úszás, kerékpározás vagy síelés. Rengeteg fajta edzésprogrammal látták el ezeket, amelyeket tréning útmutatókon keresztül ismerhetsz meg.

A fitnesz órák nagyon sok hasznos tippel látnak el téged, hogy mindig fitt maradhass.