Viselj fitnesz karpántot, hogy fitten élhess!

Szerző moblog 2019-02-13 0 Hozzászólás

Sportolóknál kifejezetten fontos, hogy mérjék és adminisztrálják a teljesítményüket. Saját testednek megfigyelése viszont számodra is hasznos és érdekes lehet, hiszen ez által jobban megismerheted magadat. Kiszámíthatod a számodra ideális mozgással töltendő időmennyiséget vagy figyelemmel kísérheted fogyásodat és egyéb élettani működésedet.

A fitnesz karpánt nemcsak abban segít neked, hogy tudomásod legyen az éppen aktuális pulzus értékedről, vagy hogy hány lépést tettél meg aznap. Segítségedre lehet, mint motivációs tréner vagy fitnesz tanácsadó is, amely a mérések alapján jelez számodra, amikor szükséges, és tanácsokkal lát el, ha szeretnéd. A fitnesz karpántok vagy okosórák már elérhető áron rendelkezésedre állnak. Lépésszámlálóként megbízhatóbbak és pontosabbak, mint a mobiltelefonok, mert szenzoraik segítségével a pulzus alapján mérik a mozgást.

Android vagy iOS rendszereken, applikációkon keresztül jól lehet ezekkel kapcsolatot teremteni, edzésprogramokat tervezni, teljesítmény méréséhez statisztikákat készíteni vagy megtekinteni a megtett útvonalat. A fitnesz karpántok nem utolsósorban szépek és nagyon esztétikus kiegészítői lehetnek viseletednek, akár óraként is megállják a helyüket. Mivel sporthoz, mozgáshoz tervezték ezeket, strapabíróak és rendkívül jó vízálló képességgel is rendelkezhetnek.

Termékeink között megtalálhatóak a gyerekek részére kifejlesztett színes órák és háziállatoknak tervezett nyakörvek, melyekkel információt kaphatsz a hollétükről, mozgásukról is.

Címkék: fitnesz karpánt