Az életmentő nyomógombos telefon

Szerző Mobiltelefonos 2018-10-09 0 Hozzászólás

Amit bejöttek a divatba az okostelefonok, hirtelen ciki lett nyomógombos telefont használni, aztán idővel az emberek rájöttek, hogy az okostelefon is csak addig jó, amíg le nem merül az akksija, be nem törik a kijelzője, le nem esik és emiatt el nem romlik benne valami. De hát mit tehetünk, ott az internet, nekünk meg percenként új információra van szükségünk, különben unatkozunk.

A közösségi média megjelenésével pedig az okostelefon megléte már nem is lehet kérdés, de azért a többségnek van eldugva a táskájában egy nyomógombos készülék is, mert azért megvan annak is a varázsa, amikor több, mint másfél hétig nem kell töltőre tenni a mobilt.

S mivel már a lakás radiátoraitól elkezdve a villanykapcsolókig, szinte mindent az okostelefonunkról irányítunk, így gyakorlatilag többet használjuk különféle eszközök vezérlésére, mint telefonálásra vagy üzenetküldésre.

Vannak az életben olyan pillanatok vagy helyzetek, amikor nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy 24 óránként konnektor, számítógép vagy powerbank közelben legyünk, így a szorgos és sűrűbb napokon egyre többen visznek magukkal nyomógombos készüléket is, hiszen erre mindig lehet számítani.

S persze azokról sem szabad megfeledkezni, akiknek nincs szükségük okostelefonra, mert a munkájuk miatt egész nap gép előtt vannak, s valljuk be, egy 4K monitor után bizony aprónak és szinte nevetségesnek tűnhet még a legnagyobb kijelzős okostelefon is.

Mindegy, hogy nagyszüleidnek, saját magadnak, pót készüléknek, vagy épp csak telefonálásra veszed, a nyomógombos készülék nagyobb biztonságot ad, hiszen szinte mindig tudod használni.