Fizetési lehetőségekA vásárlásod ellenértékét többféleképpen is kiegyenlítheted.


1. Készpénzes fizetés

Készpénzes fizetésre akkor van lehetőséged, ha a budapesti átvételi ponton kívánod megkapni a rendelésedet, vagy GLS futárszolgálattal kéred valamely címedre kiszállítani, esetleg Posta Pontra mész, hogy ott vedd át. Kp-vel bármikor bárhol fizethetsz.


2. Bankkártyás fizetés

Ugyan bankkártyás fizetésre a webáruházban online módon még nincs lehetőség, de ha Posta Ponton veszed át a rendelt termékeket személyesen, akkor ez a fizetési mód is megoldható. A GLS futárszolgálat munkatársa tudomásunk szerint sajnos nem tud bankkártyát elfogadni, csak készpénzt. Ezért aztán bankkártyával csak személyes átvétel esetén tudsz fizetni, a helyszínen. Kiszállításos utánvétel esetén nem.


3. Banki előre utalás

Akár személyesen mész érte, akár futárszolgálattal kéred a csomagodat, banki előre utalás, akárcsak a kp-s fizetés, mindig lehetséges. Ha ezt a fizetési módot választod, nincs más teendőd, mint várni a Mobiltelefonos.hu webáruház előszámlájára vagy díjbekérőjére, amit a megadott email címedre fogsz kapni, pdf formátumban. Ezen a pdf-en fogod látni azt a bankszámlaszámot, ahová az előszámlán lévő végösszeget át kell utalnod. Ilyen előre utalás esetén mindig fel kell tüntetned a rendelési számodat is, hogy tudjuk, kitől és miért kaptunk pénzt. A bank ugyanis anonim összesített fizetési kimutatást küld, és abból nem lehet rájönni, hogy ki és miért fizetett. A rendelési szám tehát elég fontos.


Addig semmit ne utalj sehová, amíg az előszámlát vagy díjbekérőt meg nem kaptad!


Ha 2 munkanapon belül nem kapsz ilyet, ellenőrizd a leveleződ spam könyvtárát, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot és megoldjuk a problémát.


---


A kívánt fizetési módot a Pénztárnál, a rendelés véglegesítése és az adataid ellenőrzése oldalon, a "Fizetési mód" alatti részben tudod kiválasztani.