Fizetési lehetőségekA vásárlásod ellenértékét többféleképpen is kiegyenlítheted.


1. Készpénzes fizetés

Készpénzes fizetésre akkor van lehetőséged, ha a GLS futárszolgálattal kéred valamely címedre kiszállítani. A futárnál bankkártyával is tudsz fizetni.


2. Bankkártyás fizetés Barion-on keresztül

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!


Barion-card-payment-mark-2017-400px.png


Fizetéshez használhatod:


  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat


Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.


DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png


Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
Greenbars-SSL-enhanced validation certificates.png

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki


3. Banki előre utalás

Akár személyesen mész érte, akár futárszolgálattal kéred a csomagodat, banki előre utalás, akárcsak a kp-s fizetés, mindig lehetséges. Ha ezt a fizetési módot választod, nincs más teendőd, mint várni a Mobiltelefonos.hu webáruház előszámlájára vagy díjbekérőjére, amit a megadott email címedre fogsz kapni, pdf formátumban. Ezen a pdf-en fogod látni azt a bankszámlaszámot, ahová az előszámlán lévő végösszeget át kell utalnod. Ilyen előre utalás esetén mindig fel kell tüntetned a rendelési számodat is, hogy tudjuk, kitől és miért kaptunk pénzt. A bank ugyanis anonim összesített fizetési kimutatást küld, és abból nem lehet rájönni, hogy ki és miért fizetett. A rendelési szám tehát elég fontos.

Addig semmit ne utalj sehová, amíg a díjbekérőt meg nem kaptad!


Ha 2 munkanapon belül nem kapsz ilyet, ellenőrizd a leveleződ spam könyvtárát, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot és megoldjuk a problémát.


---


A kívánt fizetési módot a Pénztárnál, a rendelés véglegesítése és az adataid ellenőrzése oldalon, a "Fizetési mód" alatti részben tudod kiválasztani.