Fizetési lehetőségekA vásárlásod ellenértékét többféleképpen is kiegyenlítheted.


1. Készpénzes fizetés

Készpénzes fizetésre akkor van lehetőséged, ha a GLS futárszolgálattal kéred valamely címedre kiszállítani.


2. Bankkártyás fizetés

Ugyan bankkártyás fizetésre a webáruházban online módon még nincs lehetőség, de a GLS futárszolgálat munkatársa bankkártyát is el tud fogadni, nem csak készpénzt. Ha tehát GLS kiszállítással kéred a rendelésedet, és utánvétellel kívánsz fizetni, akár készítheted is a kártyádat!


3. Banki előre utalás

Akár személyesen mész érte, akár futárszolgálattal kéred a csomagodat, banki előre utalás, akárcsak a kp-s fizetés, mindig lehetséges. Ha ezt a fizetési módot választod, nincs más teendőd, mint várni a Mobiltelefonos.hu webáruház előszámlájára vagy díjbekérőjére, amit a megadott email címedre fogsz kapni, pdf formátumban. Ezen a pdf-en fogod látni azt a bankszámlaszámot, ahová az előszámlán lévő végösszeget át kell utalnod. Ilyen előre utalás esetén mindig fel kell tüntetned a rendelési számodat is, hogy tudjuk, kitől és miért kaptunk pénzt. A bank ugyanis anonim összesített fizetési kimutatást küld, és abból nem lehet rájönni, hogy ki és miért fizetett. A rendelési szám tehát elég fontos.


Addig semmit ne utalj sehová, amíg az előszámlát vagy díjbekérőt meg nem kaptad!


Ha 2 munkanapon belül nem kapsz ilyet, ellenőrizd a leveleződ spam könyvtárát, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot és megoldjuk a problémát.


---


A kívánt fizetési módot a Pénztárnál, a rendelés véglegesítése és az adataid ellenőrzése oldalon, a "Fizetési mód" alatti részben tudod kiválasztani.