Huawei B3 Lite Talkband Black - Mobiltelefonos.hu webáruház

Huawei B3 Lite Talkband Black

  • Gyártó: Huawei
  • Rendszer: Nincs megadva
  • Kiszállítás: 5-6 munkanap
  • Cikkszám: MOBTEL-18640
  • Készletinfó: Külső raktárban

GARANCIA

A termékre 12 hónap garancia vonatkozik

 

MAGYAR NYELV

A termék magyar nyelvi opcióval rendelkezik

 

  • 25.900 Ft
  • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Rendelkezésre álló lehetőségek

Stílusos, egyszerű és szép dizájn

 

A HUAWEI TalkBand B3 Lite stílusos és szép formatervezésü, megjelenése szolid és letisztult. A csuklópánton két befűzőpánt található, a füldugók pedig kiváló minőségű szilikonból készültek, kifejezetten a kényelmes mindennapos használat érdekében.

 

A nagy teljesítményű bluetooth fülhallgatóval jobban kommunikálhatsz

 

A HUAWEI TalkBand B3 Lite bluetooth fülhallgatóként is használható, így egyszerűen telefonálhatsz az egyedi tervezésű antennának és a kristálytiszta hangzást biztosító kialakításnak köszönhetően. Ezzel az okoskarkötővel gyorsabban kommunikálhatsz a barátaiddal.

 

Maradj egészséges a részletes aktivitásfigyelővel

 

A HUAWEI B3 Lite intelligens módon felismeri, hogy éppen sétálsz vagy futsz, és a testmozgás közben rögzíti és szinkronizálja adataidat az okostelefonodon futó HUAWEI Wear alkalmazással, így jobban átláthatod, hogy hogyan teljesítesz a sportolás terén.

 

Legyél jobban képben és végezz el többet a számtalan hasznos funkcióval

 

A B3 Lite okoskarkötőt akár egyszerre két mobiltelefonnal is összekapcsolhatod. Egyetlen gombnyomással befejezheted a folyamatban levő beszélgetést és fogadhatod a bejövő hívást, dupla gombnyomással tartásba teheted a folyamatban levő beszélgetést és fogadhatod a bejövő hívást, a gombot hosszan lenyomva tartva pedig elutasíthatod a bejövő hívást. Ezen kívül a B3 Lite készülékkel megkeresheted okostelefonodat és értesítéseket is kaphatsz a fontos találkozókról vagy előjegyzett időpontokról.

Visszajelzést ad az alvás hosszáról, továbbá nyomon követhető a könnyű- és mélyalvás minősége is.

Címkék: Huawei, B3, Lite