Nokia Steel Special Edition okosóra, rose gold - Mobiltelefonos.hu webáruház

Nokia Steel Special Edition okosóra, rose gold

  • Rendszer: Nincs megadva
  • Kiszállítás: 5-6 munkanap
  • Cikkszám: MOBORA-18650
  • Készletinfó: Külső raktárban

GARANCIA

A termékre 12 hónap garancia vonatkozik

 

MAGYAR NYELV

A termék magyar nyelvi opcióval rendelkezik

 

  • 51.900 Ft
  • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Rendelkezésre álló lehetőségek

Nokia Steel Special Edition Gold Pink

A stílusos, intelligens karóra a Nokia Steel Special Edition Gold Pink mindennapi használatra alkalmas. Minden tevékenység automatikusan 24 órán keresztül kerül ellenőrzésre. Ennek hála, több információt fogunk megtudni a mindennapjainkról, mint azelőtt és csupán annyi a dolgunk, hogy hordjuk az órát. Így nyújt tökéletes kényelmet, és teljes körű áttekintést az egész napos fizikai tevékenységről, egyértelmű és stílusos módon. Ha vonzó és elegáns designt, minőségi kivitelezést és teljesítmény javító eszközt szeretne találni a fitnesz vagy egészség javítása érdekében, megtalálta a megfelelő darabot.


Tökéletes pontosság

Az órákat párosítottuk a telefonnal a Bluetooth 4.0 használatával. A pontos idő másodpercnyi pontossággal történő mutatása, még akkor is megtörténik, ha a világ másik végébe utazik.


Intelligens ébresztőóra

Korán reggel kell felkelnie, de nem akarja felébreszteni az egész családot? A Nokia intelligens órája gyengéd vibrációval ébreszti fel, így senki más nem fog felébredni, csak ön.


8 hónap töltés nélkül

A hiányzó kijelző meglepően a fő előny. Ennek köszönhetően az óra hihetetlen 8 hónapot is képes működni csupán egy töltéssel.

Nem csupán mozgás, hanem alvás is

A fizikai tevékenység áttekintése nem minden. A Nokia Steel Special Edition Gold Pink karóra figyeli és javítja az alvást. A riasztás speciálisan kifejlesztett funkciója gyengéden felébreszti - a kép elsötétül és fokozatosan növeli a hangerőt. Alvás közben a készülék adatokat gyűjt és értékeli nemcsak a hosszt, hanem az alvás minőségét is. Bármikor megtekintheti az összes alvóadatot a mobilalkalmazásban.


Címkék: Nokia, Steel, Special, Edition