Strapabíró telefonok

Strapabíró telefon - nem csak kétbalkezeseknek. Mert egy építkezésre te sem vinnéd ki az új csúcstelefonodat.

Az ütés-, por- és vízálló készülékekről sokan azt hiszik, hogy csak a kétbalkezesek használják, pedig a valóság egy kicsit más. Ezeket a készülékeket nem véletlenül tervezik így a gyártók, mert rengeteg olyan munkakörnyezet van, ahol egyaránt szükséges a fizikai munka és jelenlét, illetve a lehetőség arra, hogy megtekintsék a dolgozók az email-jeiket, s ha kell beszéljenek a cég felsőbb vezetőivel, megrendelőkkel, videó konferenciát folytassanak, szakmai útmutatásokat vagy műszaki specifikációkat böngésszenek...

Így egy építkezésre, egy katonai bevetésre vagy egy veszélyes kémiai anyagokat feldolgozó gyárba nem vinné senki sem magával a kényes okostelefonját, hiszen egyes modelleknek már lassan egy használt autóval megegyező ára van. Érthető módon igyekszünk rájuk vigyázni.

Erre vannak a strapabíró telefonok, hiszen a többséget, mint például a Caterpillar vagy az Ulefone robosztus modelljeit olyan speciális teszteknek vetik alá, melyekkel inkább találkoznak a katonák egy bevetés során, mint egy művezető az építkezésen. Így a művezetőnek tökéletes lesz egy ilyen mobil, ahogy a katona is el tudja érni így a felettesét.

S persze otthon is nagyon jó hasznát lehet venni a strapabíró telefonoknak, hiszen a mai okostelefonok mellett nem árt, ha van az embernek egy nyomógombos készüléke is, aminek nem merül le az akksija egy nap alatt, és túléli azt, ha egy gyerek ehetőnek nézi, vagy ha egy házi kedvenc bedobja a kerti medencébe.

Strapabíró telefonjainkat itt megtekintheted: egyaránt találsz nyomógombos és érintőképernyős modelleket is.

Bővebben..
Sorrend:
Termék: