Szállítási lehetőségekA megvásárolt termékekhez több módon is hozzájuthatsz.


1. Személyesen mész érte a budapesti átvételi pontra

A budapesti átvételi pont a IX. kerületben, a Soroksári úton található, a MüPá-val majdnem szemben, egy irodaház második emeletén. A bejáratnál a portánál kérd meg, hogy irányítsanak útba (nem nehéz, a bejárattal szemközti Malom Kávézó melletti lépcsőház a 11. épület), vagy telefonálj, ha már ott vagy.


Cím: 1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 48. Hungária Malomudvar irodaház 11. épület II. emelet 6.

Tel.: 0630 - 700 - 80 - 90

Nyitva: munkanapokon 9:00 - 17:00 között


Az átvételi pont egy iroda, ott bolti értékesítés vagy tanácsadás, vásárlói kiszolgálás nem megoldott. Ott csak megőrzik neked a vásárlásodat, amíg érte nem mész.


2. Posta Pontra mész érte személyesen

Kérheted, hogy egy közeli Posta Pontra küldjük a csomagodat. Ez lehet egy MOL töltőállomás, vagy csomagautomata, esetleg Coop üzlet. A vásárlásnál ezt szépen ki tudod választani, ami számodra a legkényelmesebb.


Akárcsak a budapesti átvételi ponton, sajnos a Posta Ponton sincs tanácsadás, vásárlói kiszolgálás, bolti értékesítés. A Posta Pont igénybevétele egységesen plusz 990,- Ft-tal fogja megnövelni a vásárlásod értékét.


3. GLS futárszolgálattal kéred

Nagyon kényelmes, a GLS futárszolgálat gyakorlatilag a feladást követően 24 órán belül elviszi oda a csomagot, ahová kéred. Kivéve hétvégén. Mivel a vásárlás során email címet és telefonszámot is megadtál, ezekre folyamatosan kapsz értesítést, hogy hol tart a kiszállítás. Sőt, akár felveheted a kapcsolatot a futárral, hogy találkozzatok valahol, ha éppen közbejött valami, és nem tartózkodik senki ott, ahová a csomagot eredetileg kérted.


A GLS futárszolgálat igénybevétele egységesen plusz 990,- Ft-tal fogja megnövelni a vásárlásod végösszegét.


---


Ha módosítani szeretnéd a kiszállítást, és munkatársaink még nem indították útnak a csomagodat, szólj nekünk és megoldjuk a problémát.